*ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021*

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!

 
Σύρος.. αρχόντισσα των Κυκλάδων!


 7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ 2 – 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

1η ΜΕΡΑ 2/8: Αναχώρηση  από την πλατεία Ελευθερίας 19:30.Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας στο λιμάνι του Πειραιά.

2η ΜΕΡΑ 3/8: Επιβίβαση στο πλοίο και στις 07:30 απόπλους (BLUE STAR PAROS) για το νησί της Σύρου. Άφιξη στο νησί περίπου στις 11:15 και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ  4/8 : Πρωινό. Θα ξεναγηθούμε στην Ερμούπολη,  στην Άνω Σύρο όπου θα δείτε τη Μητρόπολη των καθολικών (Σαν Τζόρτζιο) καθώς και τα μοναστήρια των Ιησουϊτών  των Καπουτσίνων και το σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη. Ανεβείτε τα σκαλιά μέσα από στενά δρομάκια, τα παραδοσιακά ασβεστωμένα σπίτια, τις καμάρες και τους ανοικτούς χώρους με πανοραμική θέα του νησιού. Περιηγηθείτε στις πλατείες της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, θαυμάστε τα νεοκλασικά δημόσια κτίρια όπως το Δημαρχείο, το θέατρο Απόλλων που αποτελεί μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου Ελεύθερες μέρες για να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος για μπάνιο σε μια από τις όμορφες παραλίες του νησιού. Γεύμα εξ΄ιδίων , επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όσο για τα βράδια θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή της Ερμούπολης με τα πολλά club.

4η – 6η ΜΕΡΑ 5/8 – 7/8:  Πρωϊνό. Καθημερινές εξορμήσεις σε πεντακάθαρες θάλασσες και διαυγή νερά, οργανωμένες και με υποδομές για θαλάσσια σπορ στα δυτικά του νησιού αλλά και σε περιοχές που δημιουργούν εξαιρετικής ομορφιάς τοπία. Παραλίες που θα απολαύσουμε το μπάνιο μας είναι οι Αγκαθωπές, Βάρη, Γαλισσάς, Μέγα Γυαλό και Κίνι. Στην διάρκεια των διακοπών σας αξίζει να θαυμάστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το χωριό Κίνι που θα επισκεφθούμε σε μια από τις μέρες των διακοπών μας. Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε  προαιρετικές εξορμήσεις σε κοντινά Κυκλαδονήσια όπως η Τήνος και η Μύκονος.

7η ΜΕΡΑ 8/8: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην Ερμούπολη για να κάνετε τις τελευταίες αγορές αναμνηστικών, να απολαύσετε έναν καφέ. Απόπλους στις 16:00 για Πειραιά (BLUE STAR PAROS). Άφιξη περίπου στις 20:00 στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο κι αναχώρηση για την πόλη μας. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στις Σέρρες νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας πλημμυρισμένοι από όμορφες εικόνες κι ευχάριστες αναμνήσεις των καλοκαιρινών διακοπών.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜ: 340 €       

ΠΑΙΔΙ   (2-10 ετών στο δωμάτιο των γονέων)    240 €

2ο ΠΑΙΔΙ ( Σε τετράκλινο δωμάτιο) 190 €     

Επιβάρυνση μονόκλινου 100 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1)      ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

2)      5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  FRANCOISE Β’ KAT   www.francoise.gr

3)      ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ   (5 πρωινά)

4)      ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

5)      ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ  - ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΞΕΝΑΓΟ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, γεύματα, καθώς και ο φόρος διαμονής  0.50 € ανά άτομο ανά διανυκτέρευση